Fine blog

Veľtrh World of Coffee v Miláne

V Miláne sa pod záštitou Specialty Coffee Association (SCA) konal počas troch júnových dní svetový v...

Naša výberovka, 2. časť: Úroda a jej zber

Na farmách sa kávovníky vysádzajú v škôlkach, odkiaľ sa neskôr približne po 6-12 mesiacoch presádzaj...

Naša výberovka, 1. časť: Kávovník a jeho čerešne

Kávovník je ovocná drevina, ktorého história je známa už spred mnohých storočí. V súčasnosti sa pest...

Piemontské lieskovce

Pražené orechy majú v našej ponuke už tradičné zastúpenie. Mandle a pistácie zo Sicílie spod sopky E...

Výnimočné microloty

V našej ponuke nájdete kávy, ktoré sú v nej už dlhodobo a ktoré ste si zároveň veľmi obľúbili. Máme ...

Yuppie - radosť z Kolumbie

Produkcia kávy predstavuje v Kolumbii významnú časť hospodárstva. Priemerný vek farmárov kávy je vša...

Projekt Bobolink

Všetko sa to začalo v roku 2017. Dostal som tip na kvalitnú kávu z brazílskej farmy Fazenda Ambienta...

Prečo piť výberovú kávu

Káva patrí k najobchodovanejším komoditám na svete. Celosvetový dopyt teda dlhé obdobie vytváral tla...

8 položiek celkom

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie